ОСТАННІ НОВИНИ

П’ять інвесторів хочуть будувати завод з утилізації ТПВ на Львівщині

|

На Львівщині завершився перший етап конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів з утилізації ТПВ. Відтак, знайшлося 5 інвесторів, які подали 6 інвестиційних пропозицій. Про це сьогодні на брифінгу розповів голова ЛОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

«10 грудня 2016 року Львівська ОДА оголосила конкурс на будівництво заводу по утилізації ТПВ на трьох земельних ділянках, які розташовані в Яворівському, Дрогобицькому і Миколаївському районах. Термін прийняття заявок був до 7 лютого. За цей період тендерну документацію отримали 20 різних компаній, але на сам тендер подалося 5 компаній, які подали 6 пропозицій. На превеликий жаль, після доручення прем’єр-міністра ми змушені були зняти з конкурсного розгляду земельну ділянку в Яворівському районі. З 5 компаній є представниками Чехії і Польщі», – розповів оільник Львівщини.

За словами Олега Синютки, на ділянку у Дрогобицькому районі пропозиції подали інвестиційно-екологічна компанія «ІЕК» і ПП «Гігаджоуль». А на ділянку у Миколаївському районі претендують: ТОВ «Глассворк технолоджі» (Чехія), ТОВ «Вейст Менеджмент Системс» (Польща), ПП «Гігаджоуль», ТОВ «Інтернешинал трейдинг».

«Відкриття поданих конкурсних пропозицій відбудеться 15 лютого, після чого конкурсна комісія з вибору інвестора, затверджена розпорядженням голови облдержадміністрації, проведе їх оцінювання та визначить тих інвесторів, які будуть допущені до другого етапу конкурсу», – повідомив очільник області.

Також Синютка додав, що станом на травень цього року вже буде зрозуміло, яка з компаній за якою технологією і на якій земельній ділянці буде будувати комплекс з утилізації ТПВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *