Мерія повідомляє про переповнені сміттям контейнери

|

Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок тверді побутові відходи не вивезено із 32 майданчиків. Це 2,6% від загальної кількості, передає Львівський портал.

«Кожного дня у місті накопичуються тверді побутові відходи. Тому кількість перенакопичених майданчиків постійно змінюється», – зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

Додамо, що голова Львівської облдержадміністрації розповів, що в області зафіксовані випадки, коли львівське сміття приводять на сміттєзвалища таємно.

«Полігони області сьогодні приймають львівське сміття. Я, на жаль, подивований деякими фактами, які відбулися за останній тиждень. Так виглядає, що дехто хоче спровокувати ті чи інші територіальні громади, щоб у них знову був супротив проти львівських відходів. Чому таємно вивозити сміття вночі, коли є ухвала сесії Червоноградської ради, коли є погодження на підписання угоди, мені здається, що це є такі провокативні речі. Так робити не можна. Треба робити відкрито, цивілізовано і відповідно до чинного законодавства», – сказав сьогодні на брифінгу очільник Львівщини Олег Синютка.

Довідка

Загалом у Львові 1222 сміттєві майданчики, які обслуговують 6 компаній-перевізників: ТзОВ «ДВ-Екосвіт», ТзОВ «Санком-Львів», ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів», ТОВ «AVE Львів», ЛКП «Львівспецкомунтранс» та ТзОВ «Грінера-Україна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *