ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати не пробачили нечемному забудовнику 1,5 млн грн

|

Депутати Львівської міськради не пробачили забудовнику «Ітеграл-Буд» сплати пайового внеску у розмірі більше 1,5 млн грн. За рішення «Про зарахування інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма Інтергал“ як внеску у соціально-економічний розвиток міста» не набралась достатня кількість депутатських «за», передає кореспондент Львівського порталу.

Так, в ухвалі йдеться про те, щоб звільнити товариство з обмеженою відповідальністю “Патриаком“ (замовника будівництва вул. Т. Шевченка, 60) від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова на суму робіт 1 591 606,47 грн.

«Був укладений договір, згідно яким компанія ремонтує котельню театр Курбаса, а міська рада зобов’язувалась звільнити їх від спати інвестиційного внеску. Всі акти виконаних робіт виписані. Ми провели перевірку стосовно якості робіт. Жодних застережень не було», – зазначила головний юрист ЛМР Гелена Пайонкевич.

Водночас депутат міськради Ігор Телішевський нагадав про недобросовісні прояви компанії «Інтеграл-Буд»:

«Вони понищили територію садочку на Масарика…Пішли зсуви грунтів…Площа Старий Ринок – там вони  незаконно перекрили дорогу шлагбаумом і зробили собі приватну стоянку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *