ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам відшкодовуватимуть частини кредитів на впровадження енергоощадних технологій

|

Сьогодні сесія Львівської міської ради затвердила програму «Енергоефективна оселя», передає кореспондент Львівського порталу.

Ця програма призначена для відшкодування частини кредитів, отриманих фізичними особами на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації житлових квартир та малоквартирних будинків у місті Львові на 2017-2020 роки («Енергоефективана оселя»).

Як йдеться в ухвалі, метою затвердження цього документу є поліпшення комфорту мешканців міста та підвищення енергоефективності будинків.

Водночас ухвалою доручається департаменту житлового господарства та інфраструктури передбачити кошти на фінансування цієї Програми.

Серед цілей кредитування в рамках Програми – радіатори опалення і матеріали до них, регулятори температури повітря, регулятори температури повітря, вікна та балконні двері з енергозберігаючим склом, рекуператори тепла вентиляційного повітря, вузли обліку води, багатозонний прилад обліку електричної енергії, обладнання та матеріали для проведення робіт з теплоізоляції зовнішніх стін, підвальних приміщень, горищ, покрівель, фундаментів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *