ОСТАННІ НОВИНИ

Науковців Львова запрошують до участі у «Інноваційній весні»

Софія Гусєва для Львівського порталу

|

У Львові стартував прийом заявок до участі у форумі «Інноваційна весна». Проект покликаний допомогти молодим науковцям та винахідникам реалізовувати свої ідеї та перетворювати їх у стартапи. Про це повідомили організатори проекту під час сьогоднішньої прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

Як розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, до участі в «Інноваційні весні» запрошують винахідників та науковців у галузях фізики, хімії, біології, інженерних технологій, які прагнуть перетворити свої розробки в успішний бізнес.

«Багато молодих людей з хорошими проектами та ідеями не в змозі знайти фінансування та вдало прописати бізнес-план свого проекту. Тому ми вирішили зібрати на форумі дві ключові категорії – безпосередніх розробників та підприємців, яких цікавлять нові ідеї, та які готові вкладати в них кошти. Ми вже маємо хорошу практику фінансової підтримки ідей молодих науковців», – зазначив Андрій Москаленко.

Також стало відомо, що переможці отримають можливість фінансування від провідних підприємців України та світу.

Збір заявок від розробників проектів триватиме до 26 лютого, відбір – 27 лютого. Найкращі проекти будуть представлені на форумі, який відбудеться 23 травня в рамках Тижня науки у Львові за підтримки регіонального фонду WNISEF.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *