ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков знайшов заміну Деканоїдзе

|

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков визначився із кандидатурою на голову Національної поліції і подав свою пропозицію прем’єр-міністру. Про це він повідомив у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Мова йде про Сергія Князева.

«Я вніс Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва – на призначення голови Національної поліції України. Прем’єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабінету Міністрів України. Я запропонував цю кандидатуру за результатами проведеного за моєю ініціативою Консультаційного конкурсу, який проходив з 15 грудня 2016 року по 6 лютого 2017 року. До сьогоднішнього дня генерал поліції Сергій Князєв очолював Департамент карного розшуку НПУ», – повідомив міністр.

З 1995 року Сергій Князев, за даними Авакова, системно працював у карному розшуку – від оперуповноваженого в Білій Церкві до начальника управління Угро в Київській області. Кандидат юридичних наук.

«Протягом останніх трьох років – роки війни, випробувань і перелому правоохоронної системи і складного періоду запуску глобальної реформи – Сергій Князєв ефективно працював в найскладніших областях: очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській, працював у Київській та Донецькій областях. За мужність і героїзм, проявлені при захисті суверенітету і територіальної цілісності України в грудні 2014 року Князєв Сергій Миколайович нагороджений Орденом Данила Галицького. Я сподіваюся, що генерал поліції Князєв, маючи досвід роботи «на землі», високий особистий авторитет, зарядженість на реформи, відмінний послужний список в карному розшуку і справжній бойовий досвід – найкраща кандидатура для Голови Національної поліції України», – написав Аваков.

Нагадаємо, раніше посаду глави Нацполіції України обіймала Хатія Деканоїдзе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *