ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв Львівщини просять утриматися від поїздок через складні погодні умови

|

Водіїв попереджають про сильний сніг та хуртовини. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, сьогодні, 7 лютого, в області та у місті Львові очікується сильний мокрий сніг та сніг. Будуть хуртовини та ожеледиця.

«Закликаємо водіїв бути вкрай обережними! У випадку негоди радимо, за можливості, утриматися від поїздок, особливо, у темну пору доби, на далекі відстані та у гірські райони.

Якщо ви все ж таки зібралися у дорогу – неодмінно перевірте технічну справність автомобіля, подбайте про відповідне укомплектування авто та достатній запас пального.

Під час руху будьте максимально уважними, не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечної дистанції та інтервалу. Із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, завчасно знижуйте швидкість, наближаючись до пішохідних переходів та біля шкіл. Не забувайте користуватися пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам.

Уникайте складних, ризикованих маневрувань, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар.

Просимо також бути дуже обережними пішоходів. Не вибігайте на дорогу, переходьте проїзну частину лише у встановлених місцях. Використовуйте на верхньому одязі світлоповертаючі елементи, що допоможуть стати помітнішими на дорозі у темну пору доби та за умов недостатньої видимості.

Бережіть себе, дотримуйтеся Правил дорожнього руху», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *