ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську поліцейські разом з сусідом затримали квартирного злодія

|

Працівники наряду групи реагування Управління поліції охорони у Львівській області разом з місцевим жителем затримали у Новояворівську зловмисника, який намагався викрасти майно з приватного помешкання. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні поліції охорони у Львівській області.

Учора, на пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з квартири, що у Новояворівську. Оператор пульта на місце спрацювання, негайно, скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце, через дві хвилини, правоохоронців зустрів власник помешкання, звідки поступив сигнал «Тривога», він повідомив, що до помешкання його сусідів проник зловмисник. Поліцейські охорони блокували вказану квартиру, а за декілька хвилин почули галас з житла поверхом вище. Один з правоохоронців побіг на крики про допомогу де на балконі затримав зловмисника. Як виявилось, спритник почувши, що приїхали поліцейські, переліз по балкону з сьомого на восьмий поверх. При затриманому виявлені чотири колекційні монети з срібла, карти пам’яті, документи власника помешкання, яке обікрав.

Як з’ясували правоохоронці, затриманий – 31-річний мешканець Львова, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. За крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *