ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через туман не зміг приземлитися літак

|

У Львові через сильний туман було перенаправлено авіарейс із Стамбула, а відтак скасовано один виліт на Київ. Про це свідчить онлайн табло аеропорту Львів, передає кореспондент Львівського порталу.

Рейс зі Стамбула до Львова перенаправили до Києва…

Зараз затримано виліт із аеропорту Жулян. Водночас у небі, на шляху до Львова, вже перебувають два літаки із курортниками з Хургади та Шарм-ель-Шейху.

Як відомо, рішення про відміну посадки приймають екіпажі повітряних суден, після оцінки видимості безпосередньо на підльоті до летовища.

Варто додати, що туман поволі розсіюється, а автоматичні системи на злітній смузі, які дозволяють садити літаки у складних погодних умовах, працюють у штатному режимі.

Також Львівський портал повідомляв, що у Львівському аеропорту досі не введено в дію інструментальну система посадки 2 категорії (ILS CAT II). Нову навігаційну систему планують запустити до осені. Ця система зробить аеропорт фактично всепогодним. Цікаво, що її мали ввести в експлуатацію ще до Євро–2012, але через державне недофінансування цього досі не сталося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *