ОСТАННІ НОВИНИ

У Буському районі грабіжник під час крадіжки у будинку підрізав 36-річну власницю

|

В Буському районі жінка три дні приховувала ножове поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

До Буського відділення поліції 3 лютого надійшла заява від 36-річної жительки району. Вона повідомила, що під час побутового конфлікту 31 січня знайомий вдарив її ножем у живіт.

Правоохоронці з’ясували, чому медики своєчасно їх не повідомили про подію. Пацієнтка, коли її доставили до лікарні, пояснила,що тілесні ушкодження отримала при падінні на сапку. Згодом брат переконав жінку не приховувати правду, і вона звернулася до поліції.

Працівники поліції встановили, що 26-річний односільчанин потерпілої вранці 31 січня проник до її будинку та викрав звідти грошові кошти в сумі 500 гривень. Між ними виник конфлікт під час якого потерпіла отримала ножове поранення.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *