ОСТАННІ НОВИНИ

Соліст оркестру Lviv Jazz Orchestra готує перший сольний проект

Софія Гусєва для Львівського порталу

|

Соліст оркестру Lviv Jazz Orchestra Юрій Григораш, готує перший сольний концерт «Від класики до джазу», що відбудеться 12 березня на сцені Львівської обласної філармонії. Про це повідомили організатори та учасники проекту під час сьогоднішньої прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

Драматургією та репертуаром концерту соліст займається самостійно та тримає їх в таємниці. Проте зазначає, що трек-лист складають перлини світової класичної та джазової музики, які виконуватимуться на сцені філармонії вперше.

«Юрій поїздив по світу, побував на найкращих сценах України, Європи та Китаю, був невід’ємною частиною та зробив неоціненний, вклад як вокаліст Lviv Jazz Orchestra. Тому, коли мова йде про даний проект, ми говоримо не про дебют виконавця, а про його становлення, як окремої сольної одиниці», – розповідає один із організаторів концерту Петро Луцишин.

Також стало відомо, що спеціальними гостями концерту будуть Оксана Караїм, Аніс Еттаєб та гурт La Vivo.

«Сьогодні джаз стає дуже популярним , і організовуючи даний проект, ми робимо свій вклад у розвиток цієї музики, показуємо, що в Україні є багато музикантів, які достойно роблять свою справу і готові представляти країну на міжнародному рівні», – додав аранжувальник та учасник концерту Михайло Олійник.

Зауважмо, що Юрій Григораш також є учасником гурту La Vivo.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *