ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях затримали шістьох індусів-нелегалів

|

Сьогодні вночі, мостиські прикордонники, у взаємодії з оперативно-розшуковим прикордонним підрозділом та співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області, затримали групу нелегальних мігрантів з Індії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Прикордонники відділу «Шегині», що на українсько-польському кордоні, отримали випереджувальну інформацію про можливе переміщення через кордон групи нелегальних мігрантів. На напрямку ймовірного руху порушників було виставлено прикордонний наряд «Секрет» та забезпечено оперативне прикриття охороняємої ділянки.  Над ранок наряд доповів, що бачить групу невідомих, яка прямує в бік кордону та розпочав переслідування і затримання невідомих. Негайно до місця події вибула група реагування прикордонного підрозділу і через деякий час в ста метрах від державного кордону «зелені берети» затримали шістьох чоловіків, вихідців з південно-східної Азії. Затриманими виявились громадяни Індії, віком від 21 до 28 років. В ході попереднього розбору було з’ясовано, що прибули вони в Україну легально, за допомогою третіх осіб спробували незаконно дістатися Польщі, а далі країн західної Європи. Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб причетних до організації та спроби переправки нелегальних мігрантів через кордон.

Громадян затримано в адміністративному порядку, відповідно складено документи справи про адміністративне правопорушення передбачене ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», вчинені групою осіб. Рішення по справі прийматиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *