ОСТАННІ НОВИНИ

Не зважаючи на побоювання, Львівський бронетанковий завод працює на 100% і має замовлення на рік

|

Державний концерн «Укроборонпром» виготовить нову партію вже з десятків бронемашин «Дозор-Б» для української армії завдяки фінансуванню у рамках державного оборонного замовлення ДП «Львівській бронетанковий завод». Підготовлені у 2016 році виробничі потужності та технологічний процес дозволяє виготовляти «Дозори-Б» вже серійно. Про це йдеться на сайті ДК «Укроборонпром», передає Львівський портал.

Фінансування «Львівського бронетанкового заводу» стало можливим завдяки оперативним рішенням Президента України Петра Порошенка, Прем‘єр-міністра України Володимира Гройсмана, Секретаря Ради національної безпеки та оборони Олександра Турчинова, Міністра оборони України Степана Полторака, депутатів Верховної Ради України та Голови Львівської ОДА Олега Синютки. У п’ятницю, 27 січня, відбулось засідання РНБО, а вже у понеділок підприємство отримало підтвердження замовлення.

Колектив львівського підприємства, який зараз налічує майже 900 працівників, отримав 100% завантаження роботою та гарантію зайнятості у 2017 році. Це дозволяє уникнути вимушених відпусток та в повному обсязі завантажити виробничі потужності  «Львівського бронетанкового заводу».

Необхідно відмітити, що це відобразиться не тільки на самому заводі, а й на цілому комплексі суміжних підприємств всієї України. У кооперації виробництва «Дозору» задіяно 17 підприємств-учасників Концерну та 86 інших вітчизняних підприємств різних форм власності.

Нагадаємо, в «Укроборонпромі» заявляли, що через недофінансування більшість колективу Львівського бронетанкового заводу муситиме піти у неоплачувану відпустку. В свою чергу, директор заводу Роман Тимків запевнив, що з 30 січня підприємство буде працюватиме на повну потужність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *