ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині побільшало випадків «боргового» шахрайства

|

До поліцейських підрозділів Львівської області надходить чимало заяв громадян про «боргові» шахрайства. Потерпілі просять правоохоронців вжити заходи до осіб, яким позичили гроші. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, до Личаківського відділу поліції звернувся за допомогою 30-річний львів’янин. Він повідомив, що 19 серпня минулого року позичив своєму 41-річному знайомому 600 доларів США, які той пообіцяв віддати до кінця вересня. За словами потерпілого, чоловік своєчасно кошти не повернув і зустрічей відтоді уникає.

Схожа заява надійшла до Червоноградського відділу поліції від 40-річного місцевого мешканця. Ще у лютому 2013 року він погодився позичити гроші чоловікові, якого знав лише візуально. Потерпілий передав йому свою банківську картку, з котрої зловмисник зняв 13 000 гривень і дотепер їх не віддав.

«Даючи гроші в борг, будьте вкрай обережні. Не довіряйте малознайомим особам навіть тоді, коли мова йде про незначні суми. У випадку, якщо позичаєте великі кошти, слід оформити це у нотаріуса. Коштує ця послуга не так вже й дорого, однак наявність документа може стати вагомим аргументом для звернення до суду», – застерігає поліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *