ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали нелегала, що прямував до Європи в пошуках кращого життя

|

Прикордонники відділу «Краковець» затримали двох громадян, які намагалися незаконно порушити кордон з Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Впродовж цієї ночі на Львівщині, поблизу смт. Краковець прикордонники двічі шукали порушників кордону, які в обхід пункту пропуску намагались дістатися за кордон. В першому випадку за інформацією місцевих мешканців за 200 метрів від кордону правоохоронці затримали 22-річного громадянина України, мешканця Вінниччини. Чоловік зізнався, що прямував до країн західної Європи в пошуках кращого життя.

Через декілька годин прикордонний наряд повідомив, що спостерігає ще одну особу яка прямує в бік Польщі в обхід пункту пропуску. Цього разу затриманим виявився 41-річний громадянин Польщі, який теж спробував перевірити якісь служби українських прикордонників.

В обох випадках, за спробу порушення державного кордону України стосовно затриманих були складені документи справи про адміністративне правопорушення, рішення прийматиме суд. Зазначимо, що санкція частини 1 статті 204-1 КУпАП передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *