ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна філармонія отримає нового-старого гендиректора?

Софія Гусєва, для Львівського порталу

|

На конкурс із заміщення посади генерального директора Львівської обласної філармонії наразі не подали жодної заявки. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив чинний гендиректор Володимир Сивохіп, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Володимира Сивохіпа, відкритий конкурс на посаду генерального директора філармонії, який 13 січня оголосило Управління майном спільної власності Львівської облради, не викликав резонансу, адже на разі так і не з’явилося жодного претендента цю посаду. Відтак він прийняв рішення подати на конкурс свою пропозицію уже на початку наступного тижня.

«Для мене особисто філармонія – це певний сенс життя, тому її назву, я тлумачу суб’єктивно – це любов до гармонії. Можна із впевненістю сказати, що львівська філармонія завжди служитиме своїм культурним потенціалом людям, місту і суспільству», – зазначив Володимир Сивохіп, розповідаючи про свій 11-річний управлінський досвід.

Як відомо, термін подачі документів стікає 13 лютого. Згідно до офіційних умов конкурсу кандидати мають мати: вищу освіту відповідного спрямування, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років та володіти державною мовою.

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *