ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє хуліганів напали з ножем на поліцейського

|

У Львові поліція затримала озброєних хуліганів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції України.

Працівник Управління внутрішньої безпеки поліції у Львівській області у позаслужбовий час разом із родиною повертався додому. На одній з вулиць поліцейський побачив двох незнайомців напідпитку, які вчиняли хуліганські дії. На його прохання припинити протиправні дії, один з молодиків почав нецензурно лаятись, а інший – кинувся з кулаками.

Почувши, що перед ними працівник поліції, нападник почав ще завзятіше наносити йому удари. Як згодом з’ясувалось, цей чоловік відвідував спортивну секцію єдиноборств. Однак правоохоронець, добре володіючи прийомами рукопашного бою, зміг протистояти нападнику.

Під час сутички старший із зловмисників дістав з кишені ніж. Лише тоді з натовпу, який зібралися навколо, на допомогу правоохоронцю кинувся чоловік – колишній військовослужбовець.

В цей час хтось вже зателефонував на «102». Почувши, що наближається наряд поліції, зловмисники кинулись тікати до навколишніх будинків, дорогою викинувши ножа. Проте, екіпажі поліції охорони прибули швидко і разом з працівником внутрішньої безпеки наздогнали їх.

Під час затримання чоловіки продовжували хуліганити та чинити опір представникам правоохоронних органів. В кайданках їх доставили до Залізничного відділу Львівської поліції та встановили їх особи.

Нападниками виявились львів’яни, 21 та 33 років, які раніше притягувались до відповідальності, в тому числі і за злісну непокору правоохоронцям. В порядку ст.208 КПК України їх затримано.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. До вироку суду затримані перебуватимуть під домашнім арештом.

Фото та відео: Національна поліція України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *