ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонтники швидше доїжджатимуть до місця аварії: «Львівобленерго» представило нові автівки для оперативно-виїзних бригад

|

Сьогодні, 1 лютого, в автопарку «Львівобленерго» представили нові автомобілі для оперативно-виїзних бригад, передає кореспондент Львівського порталу.

Наприкінці 2016 року ПАТ «Львівобленерго» придбало всім автомобілі марки Mitsubishi L-200. Нові автівки поїдуть у чотири райони Львівщини: Бориславський, Пустомитівський,Стрийський та Жовкіський райони, а три машини залишаться у Львові.

За словами заступник директора СО «Львівенергоавтотранс» Тараса Костіва, відтепер енергетики оперативно-виїзних бригад зможуть набагато швидше прибувати на місце аварії та ремонтувати електромережі.

«Наприкінці 2016 року ПАТ «Львівобленерго» закупило вісім автівок Mitsubishi L-200, якими будуть забезпечені оперативно-виїзні бригади. В першу чергу ми вибрали ці автомобілі через те, що старі УАЗи – це моделі ще 1968 року розробки, також ці машини виробництва країни агресора Росії. Тому зараз ми міняємо старі «буханки» на сучасні автомобілі, які дозволяють нашим працівникам скоротити термін доїзду на місце аварії та відповідно швидше відновити електропостачання для наших споживачів. Важливо й те, в яких умовах доїжджають до місця аварії наші працівники. Адже і в дощ, і в сніг, і вдень і вночі оперативно-виїзні пригади працюють для того, щоб у домівках людей було світло. Старі «буханки» ми будемо списувати та розбирати на запчастини і їх будуть використовувати, як підмінний фонд »,- розповів він.

Як зазначає один з працівників бригади «Львівобленерго» пан Богдан, колектив надзвичайно задоволений новими автівками, оскільки вони набагато сучасніші і поломки з ними не трапляються.

«У нас є оперативно-виїзна бригада, котра займається ліквідацією аварій, тому машини нам неабияк потрібні і працюють вони цілодобово. Мені та моїм колегам стало набагато зручніше добиратися до місця аварії, оскільки нові автомобілі на відміну від старих УАЗів не ламаються посередині дороги», – пан Богдан.

Також як додав Тараса Костів, автівки Mitsubishi L-200 працюють на дизельному пальному, яке дешевше від бензину.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *