ОСТАННІ НОВИНИ

Суд визнав бездіяльність Садового та Ко у справі Грибовицького сміттєзвалища

|

Львівський апеляційний суд задовольнив позовні вимоги прокуратури Львівської області з приводу бездіяльності міської ради та міського голови Львова щодо незабезпечення закриття Львівського міського полігону ТПВ та зобов’язав провести його рекультивацію. Відповідне рішення суду оприлюднив сьогодні прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, постановою суду апеляційної інстанції від 30.01.2017 року повністю задоволено апеляційну скаргу прокуратури та ухвалено нове судове рішення про задоволення позовних вимог.

«Визнано протиправною бездіяльність виконавчого комітету Львівської міської ради та міського голови м. Львова щодо незабезпечення закриття Львівського міського полігону ТПВ, проведення його рекультивації та вибору земельної ділянки для створення нового полігону для розміщення твердих побутових відходів м. Львова, будівництва на ній заводу з їх переробки та сміттєсортувального комплексу та зобов’язано міського голоу міста Львова, звернутися у відповідності до вимог ст. ст. 122, 123 Земельного кодексу України, із відповідним клопотанням в органи, до компетенції яких належить вирішення питання виділення земельної ділянки», – йдеться у рішенні суду.

Зауважимо, що рішення суду набрало законної сили після його проголошення судом апеляційної інстанції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *