ОСТАННІ НОВИНИ

Розшукують водія, який на Яворівщині насмерть збив 22-річного чоловіка

|

Правоохоронці просять громадян допомогти встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув 25 січня, близько 1:15 годині в селі Карачинові Яворівського району Львівської області 22-річний чоловік. Про це заявила сьогодні, 30 січня, власкорові ZIK старший інспектор Яворівського РВ ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.

З її слів, на дорозі, неподалік від дому, було виявлено 22-річного місцевого мешканця. Чоловіка біля своїх воріт знайшов його сусід. Після того, як його занесли в будинок, до приїзду карети швидкої медичної допомоги, він помер.

«На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції. При проведенні огляду місця події залучався судово-медичний експерт, який оглянувши тіло, виявив тілесні ушкодження: синці та рани на голові, а після проведення розтину, було встановлено, що тілесні ушкодження внаслідок яких, чоловік помер, він одержав, скоріш за все, при наїзді на нього транспортного засобу.

Правоохоронці звертаються з проханням зголоситися на оперативну лінію: 102 або за тел.: 0673535819 усіх свідків та очевидців цієї події, аби допомогти встановити обставини наїзду на пішохода, автомобіль, а також – особу водія.

Будемо вдячні за будь-яку інформацію, що допоможе встановити обставини смерті чоловіка. Анонімність гарантуємо», – інформує IA ZIK старший інспектор Яворівського РВ ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *