ОСТАННІ НОВИНИ

Під Авдіївкою загинули троє українських захисників, ще один – поранений

|

У результаті нинішнього штурму бойовиків під Авдіївкою загинуло троє українських бійців, ще один – поранений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Так, сьогодні противник спробував взяти штурмом авдіївську промзону. О 5 годині ранку почалася ворожа артпідготовка, після 7 години ворог перейшов у наступ. Ця провокація має не лише військове, а й політичне завдання – спробувати звинуватити українські війська в порушенні Мінських угод. Противнику не вдалася реалізувати свої наміри: атака провалилася, ворог із втратами відступив назад на схід. Ключову роль у цьому зіграли професійні контрзаходи наших військ.

Проте зараз ситуація залишається дуже напруженою: противник продовжує обстріл наших позицій з артилерії та мінометів, втім поки що не переходить до штурмових дій. Українські війська по всьому фронту перебувають у стані підвищеної готовності, щоб зустріти ворога вогнем.

За фактами, які оприлюднив сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, достеменно відомо, що у лавах сил АТО на цих рубежах загинув 1 військовослужбовець, ще 2 – померли від важких поранень, ще 1 – отримав поранення, і вижив. Підкреслюємо: це сталося сьогодні, 29 січня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *