ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові агресивний водій наїхав на лейтенанта поліції

|

У Львові на на перехресті вулиць Коперника – Вербицького  водій наїхав на лейтенанта поліції. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 10 години ранку на перехресті вулиць Коперника – Вербицького патрульні обмежили рух під час евакуації транспортного засобу. Усі автомобілі виконали вказівки поліцейських і зупинилися. Автомобіль Audi А5 порушивши вимогу інспектора патрульної поліції про заборону руху, здійснив об‘їзд колони автомобілів, заїхавши частково на тротуар.

34-річний водій агресивно реагував на зауваження поліцейських, а згодом здійснив рух на лейтенанта поліції. Патрульний звернувся в лікарню Швидкої медичної допомоги. Медики встановили попередній діагноз – забій та гематома коліна.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка попередньо кваліфікувала цю справу за ч.2 ст. 345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).
До слова, 23 листопада 2016 року це й ж патрульний поліцейський оштрафував цього ж водія на іншому автомобілі за проїзд на червоне світло світлофора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *