ОСТАННІ НОВИНИ

Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф очолить Похмурський?

|

На посаду генерального директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» конкурсна комісія підтримала кандидатуру Володимира Похмурського. Таке рішення ухвали  у четвер, 26 січня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

За кандидатуру Володимира Похмурського члени конкурсної комісії проголосували одноголосно. Відтак його рекомендуватимуть затвердити на сесії Львівської облради 31 січня.

Представляючи власну програму розвитку закладу, Володимир Похмурський наголосив на таких основних завданнях: порозуміння з колективом, матеріально-технічне забезпечення та  підвищення рівня кваліфікації працівників.

«Я пропоную дорожню карту тих кроків, за якими рухатимемося вперед і зробимо все, щоб був хороший результат», – зазначив Володимир Похмурський.

З біографічної довідки:

Похмурський Володимир народився 29 березня 1965 року у м. Львові.

У 1982-1988 рр. навчався у Львівському державному медичному інституті, в часі навчання працював санітаром, медбратом, фельдшером у травмпункті №2 8 МКЛ м. Львова. Після проходження інтернатури у лікарні швидкої медичної допомоги у 1989 році здобув фах хірурга і працював там до 2012 року: спочатку черговим лікарем, потім ординатором, відповідальним хірургом, а з 2008, уже в якості доцента кафедри хірургіїї ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького (за сумісництвом) – куратором 1 хірургічного відділення ЛШМД та Центру торако-абдомінальної травми. Пройшов спеціалізацію з торакальної хірургії та онкохірургії. Неодноразово стажувався у закордонних клініках, був членом провідних європейських фахових асоціацій.

У 1999 році закінчив навчання у заочній аспірантурі і захистив кандидатську дисертацію «Черезшкірне черезпечінкове дренування жовчних шляхів при механічній жовтяниці».

У 2012 році отримав запрошення очолити Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. За неповних два роки працівниками Центру виконано понад 70 успішних догоспітальних реанімацій за сучасними міжнародними заавансованими протоколами. Залучено понад 9 млн. грн. благодійних коштів. Налагоджено ефективну міжнародну співпрацю. Організовано низку міжнародних конференцій і навчань.

Одружений. Має сина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *