ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальний Богдан Мицак поновився на роботі?

|

Колишній начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого львів’яни змусили написати заяву на звільнення через його невиправдано шикарні статки, поновився на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. Про це повідомляють активісти Дорожнього Контролю Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

«Шановна громада, щиро вітаємо Мицака Богдана Федоровича з поновленням на посаді старшого інспектора з особливих доручень управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції України у Києві. А ще, пану Мицаку слід виплатити 47589 (сорок сім тисяч п’ятсот вісімдесят дев’ять) грн. 12 коп. за вимушений прогул!», – йдеться у повідомленні ДК.

Судячи із прикріпленого документу, відповідне судове рішення прийняла колегія Львівського апеляційного адміністративного суду в складі: головуючого судді: Ліщинського Андрія Михайловича., та суддів: Довгої О.І. та Запотічного І.І.

Як відомо, скандальний екс-начальник ДАІ Львова Богдан Мицак, якого вигнали зі Львова поновився на роботі у Києві та у березні 2016 року був знову звільнений у результаті переатестаціі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *