ОСТАННІ НОВИНИ

Українські прикордонники помилково вилучили спорткар нового французького бренду?

|

У пункті пропуску «Шегині» помилково вилучили бюджетний спорткар MPM Motors нового французького бренду, який везли для сертифікації в Україну. Про це Львівському порталу повідомив директор компанії «МПМ Україна» MPM UKRAINE LLC Тарас Крайник.

За словами Т. Крайника, авто яке вилучили на кордоні перевозив представник офіційного дилера.

«Автомобіль перевозив наш працівник, тобто компанії «МПМ Україна», із заводу в Парижі до Львова для випробувань та сертифікації в Україні, оскільки на наступному тижні планувалося ввозити партію таких же машин для подальшої реалізації. Європейські випробування та сертифікати зараховуються українськими сертифікаційними органами, але є певна процедура підтвердження та видачі українського аналогу. Тому було прийнято рішення тимчасово ввезти одну з машин для представлення органам та оцінки відповідності із реєстрацією в Німеччині на компанію, що є партнером компанії виробника Адідор Вуатюр САС», – повідомив він.

Водночас, як пояснили офіційному представнику в Україні, пристрій, що наносить номер кузова міг дати певні погрішності. Тепер автівку зможуть повернути законним власникам лише після експертної оцінки агрегатів авто.

Тим часом у компанії навіть не засмучується із цього приводу, адже уже зрозуміли, що українські прикордонники зробили безкоштовну промоцію нового автомобільного бренду.

«Ввартість «спорткара» у Франції на сьогодні – 8500євро, тому бачимо й перспективу на нашому ринку. Вже плануємо першу партію автомобілів MPM Motors в Україну – 6 або 9 штук», – повідомив Тарас Крайник.

Сьогодні Львівський портал повідомляв, що у «Шегинях» прикордонники вилучили у львів’янина сучасний «спорткар».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *