ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викинувся із вікна юнак, якого відрахували із університету

|

У Львові юнак вистрибнув із вікна четвертого поверху і вижив. Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією «доведення до самогубства». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, до Галицького відділу поліції 23 січня надійшло повідомлення від медиків про те, що бригадою швидкої допомоги доставлено в травмопункт юнака, який впав з вікна багатоповерхівки на одній з вулиць Галицького району міста. У потерпілого діагностовано переломи обох ніг.

Правоохоронці попередньо встановили, що близько 11.30, 18-річний юнак вистрибнув з вікна четвертого поверху помешкання, яке винаймав разом з товаришами.

Потерпілим виявився колишній студент одного з університетів Львова. За його словами, дізнавшись про відрахування з навчального закладу він викинувся з вікна.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за фактами доведення до самогубства. Правоохоронці встановлюють обставини події, слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *