ОСТАННІ НОВИНИ

У селищі Дашава зафіксували масові вирубки лісів

|

У селищі Дашава, що на Стрийщині, без погодження з громадою масово вирубують ліси. Про це повідомив заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, сільського господарства, промисловості, транспорту і доріг Стрийської районної ради Мар’ян Берездецький, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу «Свободи».

На звернення активістів та депутатів Дашавської сільської ради щодо масової вирубки лісів заступник голови комісії відвідав місця вирубок лісової породи, а також зустрівся з головою Дашавської селищної ради Тарасом Греськівим. Мар’ян Берездецький поспілкувався з місцевими активістами та з’ясував, що не проводилися громадські слухання, а відповідно – вирубки не погоджені з громадою, не виданий дозвіл на вирубку – лісорубний квиток.

«Влада замилює очі людям, звітуючи, що «все вирішує громада». Маємо приклад, коли вирубують стратегічну сировину дубу без жодних погоджень з громадою. Мусимо спільно боронити наші ліси, бо це наше багатство», – зазначив Мар’ян Берездецький.

Фото: «Свобода»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *