ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську молодь запрошують на унікальну конференцію у світовому форматі

|

Команда громадської організації «UTrend» запрошує усіх  бажаючих відвідати сучасну молодіжну конференцію University Talks @Lviv у популярному форматі TED Talks передає Львівський портал.

University Talks – єдина платформа для акумуляції сил активної молоді, що має можливість вільно спілкуватись, обмінюватись ідеями та думками. Метою University Talks є об’єднання цілеспрямованого студентства навколо спектру актуальних питань сучасності. Організатори прагнуть активно розвивати стиль сторітелінгу в Україні та популяризувати цей напрямок в науці та освіті.

«Ми запросили талановитих, молодих та  креативних  спікерів. Теми їхніх виступів стануть для вас неабияким відкриттям, адже у Львові така подія відбуватиметься вперше. На вас чекають нові знайомства, приємна університетська атмосфера  та  порція гарного настрою від музичного гурту «Rocky Road». Наповнення враженням та емоціями забезпечить креативний модераторський талант Володимира Бєглова. Не проґавте можливість скуштувати інтелектуальний коктейль вражень та емоцій, ковток якого стане для вас мотиватором до саморозвитку та вдосконалення», – наголошують організатори.

Відтак, подія відбудеться 4 лютого о 12.00 у актовій залі ЛНУ ім. Івана Франка. Вхід вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *