ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня міські депутати розглянуть питання будівництва сміттєпереробного заводу для Львова

|

Як розповів сьогодні під час позачергової сесії Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий, цьогоріч у Львові почнуть будувати завод з глибинної переробки сміття, який стане першим якісним заводом в Україні такого типу. Це питання буде включене на порядок денний пленарного засідання 26 січня, інформує прес-служба міськради міста.

«Ситуацію у місті бачать всі. Сьогодні є біда, і її треба вирішувати негайно. В цьому році ми почнемо будувати завод з глибинної переробки сміття. Ми збудуємо його, і це буде перший якісний завод в Україні. По стратегії ми розпочали роботу, і на сесії 26 січня це питання буде включене в порядок денний. Ми проводимо активну роботу, працюємо з міжнародними організаціями. Я прекрасно усвідомлюю цю ситуацію, яка сьогодні є, тому прошу, колеги, з розумінням поставитись. Сьогодні є біда, а коли є біда, всі повинні бути разом», – звернувся до депутатів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 19 січня 38 депутатів міськради Львова проголосували за ухвалу, якою дозволили встановити у 5-ти районах міста брикету вальне обладнання для сміття. За словами міського голови, це дозволить возити відходи потягами.

Під час сесійного засідання в залі почалась бійка, під час якої в одного із її учасників було вилучено ніж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *