ОСТАННІ НОВИНИ

На конкурс мікропроектів у Львівській області надійшло 1303 заявки (інфографіка)

|

У Львівській обласній раді зареєстровано 1303 заявки на участь в цьогорічному обласному конкурсі мікропроектів місцевого розвитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

1

Найбільшу кількість заявок подали Сокальський, Жовківський та Яворівський райони, місто Дрогобич, найменше – Дрогобицький, Радехівський та Перемишлянський райони та місто Моршин.

За пріоритетами конкурсанти найбільше заявок подали на освітню галузь – 490, інші пріоритети – 206, вуличне освітлення – 186, Народні доми – 178, ДНЗ – 138 та заклади охорони здоров’я – 105.

2

Як йдеться у повідомленні, цьогоріч Львівська обласна рада створила максимально комфортні умови для Конкурсантів в частині подачі їхніх заявок. Конкурсанту достатньо було зайти на сайт обласної ради та заповнити реєстраційну картку, долучивши до неї визначений Конкурсною радою пакет документів у форматі pdf, фото і надіслати для розгляду.

Працівники відповідного відділу в режимі онлайн розглядали заявки. У випадку, коли поданий мікропроект відповідав вимогам Конкурсу – він отримував реєстраційний номер, який надсилався керівнику проекту на його електронну адресу. Якщо Конкурсант подав неповний пакет документів – йому не присвоювався реєстраційний номер, а надавались відповідні роз’яснення. Конкурсант виправляв помилки і мав можливість повторно надіслати свій остаточний проект на розгляд, але не пізніше 17.00 30 грудня 2016 року.

Із переліком заявок, поданих на Конкурс мікропроектів місцевого розвитку на 2017 рік, можна ознайомитись тут.

Фото: ЛОР

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *