ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний працівник автосервісу втікав від патрульних на автомобілі клієнта

|

У Львові нетверезий працівник автосалону на чужому автомобілі втікав від патрульних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

44

Вчорара вдень патрульні помітили на вулиці Грінченка автомобіль Volkswagen Touareg, який порушив правила дорожнього руху. Патрульні увімкнули червоні проблискові маячки та з-за допомогою звукових сигналів дали вказівку про зупинку водієві. Однак він її проігнорував та збільшив швидкість.

Патрульні почали переслідування, а водій і далі продовжував ігнорувати вимоги. Інспекторам вдалося зупинити транспортний засіб. Водій перебував з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Автомобіль йому не належав. Виявилося, що чоловік є працівником автосервісу одного з автосалонів і взяв автомобіль клієнта без дозволу.

Патрульні встановили власника автомобіля, однак він відмовився писати заяву. Перевірка водія на пристрої драгер показала результат 2,1 проміле. У чоловіка не було водійського посвідчення, адже у жовтні минулого року на нього вже складали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Рішення суду щодо того випадку ще не має. На водія склали протоколи за керування автомобілем напідпитку, за не виконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність необхідних документів.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *