ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Рясному та Левандівці для львів’ян влаштують Різдвяні забави

|

Завтра, 15 січня на Рясному та Левандівці управління культури спільно з місцевими активістами влаштують веселі різдвяні забави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

22

У неділю, 15 січня, о 13.00 в Левандівському парку (вул. Повітряна, 20) розпочнеться різдвяне дійство з вертепами та новорічними піснями. Так, гості свята колядуватимуть разом з вихованцями та вихованками мистецьких гуртків Культурно-мистецького центру «Супутник»: вокальної студії «Blue Blues» та театральної  – «Язиката Хвеська», також глядачів тішитиме своїм співом хор «Левада» і дівчата з гурту «МалДіви». Гості з народного дому Білогорщі палитимуть ватру та частуватимуь варениками, а вертеп ГО «Мистецький простір» та гурт «КурбАси» весело та дзвінко колядуватимуть. Після забави просто неба в Левандівському парку святкування продовжиться у Народному домі Левандівки (вул. Широка, 1).

В той же день, в неділю, 15 січня, з 15.00 в актовій залі школи №92 (вул. Т. Шевченка, 390) відбудеться різдвяна забава району Рясне. У програмі:  колядки від учнів Родинного центру «Рясне», виступи ансамблю «Подих весни», вертеп від  ГО «Мистецький простір» та спільна коляда від гурту «ТроєЗілля». Також під час свята анонсується презентація проекту «Громади в дії», де кожен мешканець дізнається про можливості покращення свого району.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *