До Львова на відпочинок прибуло більше півтисячі дітлахів з Донбасу

|

У рамках акції «Схід-Захід разом» сьогодні вранці, 13 січня, на залізничний вокзал Львова прибув «Потяг дружби» зі школярами із Луганської та Донецької областей. У місті Лева на дітей чекає розважальна програма, яка передбачає відвідування пам’ятних та історичних місць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

«До Львова на безкоштовні екскурсії приїхали 540 школярів зі Східної України та учителів, які їх супроводжують, – розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій. – Для гостей склали спеціальну культурно-мистецьку програму. Зокрема, для дітей проведуть оглядову екскурсію містом – вони відвідають Львівський історичний музей, Львівський музей історії релігії, Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького, Музей етнографії та художнього промислу НАН України, Державний природознавчий музей НАН України. Також діти побувають на концерті у Львівській обласній філармонії».

Зазначимо, що «Потяг дружби» з 11 по 15 січня мандрує Україною зі Сходу на Захід за маршрутом: Лисичанськ – Київ – Львів – Хирів. В кожному з пунктів для школярів готують програму, яка допоможе їм поринути в казкову атмосферу, познайомитися з різдвяними традиціями і завести друзів.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *