ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде поїзд дружби із дітьми з Донецької та Луганської областей

|

Сьогодні ввечері о 22:34 з Києва до Львова вирушить дитячий поїзд дружби Лисичанськ – Київ – Львів – Хирів – Лисичанськ, який везе на зимовий відпочинок та екскурсії 500 дітей з Донецької та Луганської областей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

113

За словами голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна, правління компанії завжди підтримує ініціативи, які мають благородну мету, особливо коли йдеться про перевезення дітей, які потребують уваги суспільства та піклування.

«У 2016 році безоплатно залізничним транспортом було перевезено понад 4 тисячі дітей з лінії розмежування, дітей військових, які загинули чи отримали поранення в зоні бойових дій, курсували чотири агітаційні поїзди, у яких безкоштовно містами України подорожувала молодь із патріотичною місією. Також поїздами для воїнів АТО перевозили медичне обладнання та інвентар», – розповів Войцех Балчун.

Поїзд дружби курсуватиме з до 16 січня 2017 року. Укрзалізниця призначила його за зверненням благодійного фонду «Стрічка надії» в рамках акції «Схід – Захід разом», щоб подарувати дітям зі Сходу святковий настрій, нові враження та змістовне дозвілля під час зимових канікул. Пасажири поїзда – діти віком від 10 до 17 років з Луганської та Донецької областей.

У п’ятницю, 13 січня, о 10:01 поїзд дружби зустрічатиме Львів. Тут на хлопців і дівчат чекає програма, яка, зокрема, познайомить їх з традиціями різдвяних свят на Західній Україні. 14 січня діти продовжать свою подорож поїздом дружби, який вирушить зі Львова о 06:04 та прибуде до Хирова о 08:55. У цьому місті, розташованому в Старосамбірському районі Львівської області, на дітей також чекає цікава програма розваг. Із Хирова дитячий поїзд вирушить 14 січня о 19:34 та прибуде до Лисичанська 16 січня о 10:40.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *