ОСТАННІ НОВИНИ

Впродовж 2016 року на залізничних коліях сталось 80 автомобільних ДТП

|

За 2016 рік на залізничних переїздах і коліях ПАТ «Укрзалізниця» зафіксовано 80 випадків дорожньо-транспортних подій, у тому числі 73 випадки на переїздах і 7 – на коліях поза переїздами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

дтп на залізниці

Внаслідок ДТП загинуло 7 осіб і 29 травмовано. Порівняно з відповідним періодом 2015 року кількість ДТП збільшилася на 7 випадків, кількість загиблих – менше на 6 осіб і на 3 осіб кількість травмованих.

Водії вже розпочали відлік ДТП на залізничних переїздах у новому році. Так, 1 січня на переїзді перегону Шмакове – Мудрьона, що на Дніпропетровщині, під час слідування по переїзду поїзда Львів – Кривий Ріг – Дніпро водій збив шлагбаум та в’їхав у бік локомотива. Порушника не зупинив ні закритий шлагбаум, ні справно працююча сигналізація. Постраждалих, на щастя, цього разу немає. Затримок поїздів також не допущено.

Дії порушників створюють небезпеку для пасажирів і залізничників, а також тягнуть за собою кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *