ОСТАННІ НОВИНИ

У лютому львів’янам слід чекати підвищення тарифів на комуналку

|

У Львові в лютому можуть зрости комунальні тарифи, на скільки відсотків – наразі невідомо. Про це сьогодні, 11 січня, повідомив начальник міського департаменту житлового господарства Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

tarifi

За його словами, як тільки парламент затвердить певні норми для впровадження механізму застосування в Україні заробітної плати 3200 гривень, міська рада Львова зробить перерахунки і змінить тарифи, які вона регулює.

«Будемо рахували…Наскільки може бути піднята ціна – важко говорити, бо ми ще не робили розрахунки. Подорожчання стосується усіх сфер, які регулює місто. Підняли мінімальну зарплату – витрати, які  закладаються намив тарифи, прив’язані до електричної енергії, до всіх енергоносіїв, які в рази виросли…»,- зазначив він.

Також С. Бабак наголосив на тому, що з-поміж інших зросте тариф на вивезення твердих побутових відходів.

«Як відомо, тарифи на електроенергію, газ, опалення виросли в рази. Сміття – це така сама послуга, яка має право на те, щоб їй підняти тариф», – додав він.

За словами керівника департаменту ЖГ,  підняття тарифів львів’янам слід чекати у лютому.

«Ми очікуємо  прийняття підзаконних актів, які роз’яснять, як впроваджувати мінімальну зарплату і, коли вони вийдуть, ми будемо робити наші розрахунки.  Якщо ці акти являються вкінці січня, то в лютому ми це порахуємо»,- резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *