ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові та області за останню добу – 3 випадки отруєння чадним газом. Один з них – летальний

|

За останню добу у Львові та області вчаділо 4 осіб, одна із яких померла. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

швидка

Так, 10 січня о 15:00 год. у селі  Лучани Жидачівського району в приватному житловому будинку виявлено тіло 82-річної власниці будинку. Попередній діагноз – отруєння чадним газом. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причини події встановлюються.

Того ж дня о 23:06 год. у селі Велике Сокальського району в приватному житловому будинку отруїлися, попередньо, чадним газом двоє дітей: 14 та 9 років.

Постраждалі діти після надання необхідної медичної допомоги переведені з реанімаційного відділення лікарні до відділення пульмонології – стан середнього ступеня важкості.
Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причини події встановлюються.

Сьогодні уночі, 11 січня, о 02:30 год. у Львові на вул. Тарнавського в квартирі на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку отруїлась чадним газом 24-річна особа.  У стані середнього ступеня важкості госпіталізована до Львівської обласної клінічної лікарні. Працівниками ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події – з’ясовуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *