ОСТАННІ НОВИНИ

500 дітей із Луганської та Донецької областей проведуть зимові канікули в Києві та Львові

|

Укрзалізниця за зверненням благодійного фонду «Стрічка надії» організувала курсування поїзду дружби, який перевезе дітей віком від 10 до 17 років з Луганщини та Донеччини на зимові канікули до Києва та Львова. З 11 по 16 січня поїзд перетне всю Україну за маршрутом Лисичанськ – Київ – Львів – Хирів. У кожному місті на хлопців та дівчат очікують цікаві екскурсії та веселі розваги, які допоможуть дітям поринути в казкову атмосферу, познайомитися з різдвяними традиціями й знайти нових друзів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

діти

За словами директора з пасажирських перевезень та сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігоря Романківа, рішення призначити поїзд для безкоштовного перевезення дітей з Луганщини та Донеччини на зимові канікули було прийнято правлінням ПАТ  «Укрзалізниця». «Незважаючи на те, що замовлення на групове перевезення дітей надійшло 31 грудня, ми змогли його оперативно опрацювати і призначити поїзд, який курсуватиме з 11 по 16 січня», – зазначив Ігор Романків.

Так, поїзд № 920/919 Лисичанськ – Київ – Львів – Хирів – Львів – Лисичанськ відправиться з Лисичанська сьогодні, 11 січня, о 15:10 та прибуде на станцію Київ-Пасажирський 12 січня о 09:33. У Києві діти відвідають святкову циркову програму, автобусну оглядову екскурсію «Київ – столиця України», здійснять прогулянку вечірнім Хрещатиком та побачать головну ялинку міста. Цього ж дня ввечері о 22:34 дитячий поїзд відправиться до Львова та прибуде до міста Лева 13 січня о 10:01. Тут на хлопців і дівчат чекає програма, яка познайомить з традиціями святкування різдвяних свят на Західній Україні. Зі Львова поїзд відправиться 14 січня о 06:04 та прибуде до міста Хиріва о 08:55. Із Хиріва поїзд вирушить цього ж дня о 19:34 та прибуде до Лисичанська 16 січня о 10:40.

Перевезення організованих груп дітей на відпочинок, особливо під час зимових канікул, – добра традиція Укрзалізниці. Зокрема, лише в період масових зимових перевезень з 22 грудня 2016 року по 10 січня 2017 року Укрзалізниця опрацювала понад 600 замовлень на перевезення 20 тисяч дітей. Також Укрзалізниця безкоштовно перевезла близько 200 дітей військовослужбовців, які брали участь в АТО та осіб, які їх супроводжували, з Івано-Франківська до Херсона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *