ОСТАННІ НОВИНИ

У Мостиському районі жінка «обчистила» дві квартири на 30 тисяч гривень

|

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисницю, яка причетна до двох квартирних крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

zhinka-kradiy

Жінка заходила у гості до своїх односельчан та викрадала з їх будинків ювелірні вироби. Загальна сума заподіяних збитків склала більше тридцяти тисяч гривень.

До Мостиського відділення поліції звернувся із заявою 33-річний мешканець району. Він повідомив, що з його будинку було викрадено золоті прикраси (ланцюжки, персні, кулончик, хрестик) загальною вартістю понад 25 тисяч гривень.

Про крадіжку золотого персня вартістю шість тисяч гривень заявила й 23-річна мешканка села. Обставини скоєння крадіжки були такі ж, як і в попередньому випадку.

Правоохоронці встановили, що ювелірні вироби зникли з осель потерпілих після візиту до них 24-річної непрацюючої односільчанки. Під час опитування жінка зізналася у скоєнні крадіжок.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за статтею  крадіжка. Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *