ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали серійного викрадача номерних знаків авто

|

У Львові викрили зловмисника, причетного до п’ятнадцяти крадіжок номерних знаків. Як встановили працівники Личаківського відділу поліції, 39-річний львів’янин викрадав номерні знаки з автомобілів іноземної реєстрації і за їх повернення вимагав 2000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

11

До Личаківського відділу поліції 3 січня за допомогою звернувся 52-річний іноземець. Чоловік приїхав до Львова на похорони родича і цього дня мав намір покинути Україну. Проте напередодні вночі з його автомобіля «Фолькваген» невідомий викрав номерні знаки, а на лобовому вікні залишив записку із номером телефону. Сума завданих збитків становить 2800 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний львів’янин. Поліцейські також з’ясували, що тієї ж ночі чоловік викрав номерні знаки ще з двох автомобілів іноземної реєстрації. Діяв зловмисник за подібним сценарієм, залишаючи на місці скоєння злочину свій номер телефону.

«За повернення номерних знаків зловмисник вимагав дві тисячі гривень. Раніше працівники поліції довели його причетність до скоєння ще дванадцяти подібних злочинів та скерували до суду обвинувальний акт. Зараз ми проводимо досудове розслідування ще за трьома епізодами», – зазначив т.в.о. начальника Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *