ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця держпродспоживслужби затримали на хабарі

|

На Львівщині посадовця держпродспоживслужби затримали на хабарі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

263

За даними правоохоронців, працівник Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області вимагав неправомірну вигоду від підприємця. Натомість обіцяв не втручатися у господарську діяльність автосервісу, що діяв на території Миколаївського району.  3 січня, оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області та слідчі Національної поліції України затримали представника контролюючого органу під час отримання 7 тисяч гривень хабаря.

264

Загалом посадовець вимагав 13 тисяч гривень за безперешкодну діяльність та не проведення перевірок. Кошти отримував у два етапи. Поліція затримала його під час отримання другої частини грошей.

За даним фактом слідчим управлінням ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за прийняття неправомірної вигоди службовою особою.

Посадовця затримано. Йому загрожує до 10 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *