ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво львів’ян запрошують на вистави у двориках театрів

|

Цьогоріч вперше для святкування Різдва у Львові будуть задіяні дворики театрів, у яких діятиме особлива Різдвяна програма. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

12

Як відомо, будуть задіяні дворики театрів ім. Лесі Українки та Першого академічного театру для дітей та юнацтва.

Особливий подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво готує театр ім. Лесі Українки – «Різдвяні чудеса в театрі Лесі». Вистави відбудуться 8 та 9 січня.

«Наша програма проходитиме не лише в дворику театру Лесі Українки, але і на малій сцені театру. Програма розрахована і на дітей, і на дорослих. Вона буде складатися з двох блоків. Денний блок буде цікавий для усієї родини. І другий блок буде для дорослих. Ми хочемо музичні твори, колядки зробити на новий лад», – зазначив художній керівник театру Лесі Українки Павло Ар’є.

Вистави відбудуться 8 січня з 13:00 год. та 9 січня з 15:00 год.

«Якщо говорити про дворик і про усі цікавинки, які відбуватимуться в нас, то однією з цікавинок буде відеомапінг в подвір’ї нашого театру на різдвяну тематику. А опісля буде одна з прем’єр вистави «Подорож до Різдва», – додав художній керівник театру Першого академічного театру для дітей та юнацтва Юрій Мисак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *