ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих просять допомогти дитбудинку сімейного типу в Дублянах, який горів напередодні нового року

|

Для будинку сімейного типу в Дублянах збирають допомогу. Напередодні нового року там сталася пожежа. Про це повідомляють активісти спільноти «Варта 1» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Потрібна допомога дитячому будинку Сімейного типу родини Ярош в м. Дубляни!30 грудня сталася пожежа в дитячому будинку сімейного типу родини Ярош в Дублянах! Згоріли: двері-потрібно кутник і листи металу на двері; вікна-4штуки; гараж всередині; утеплення хати-3 поверхи; вхідні двері деформовані від вогню, але трішки; сидіння пасажирського буса «Мерседес Віто», – йдеться у повідомленні.

Потреби: майстер-зварювальник (під загрозою картопля, закрутки і всі запаси на зиму, які є в гаражі); терміново потрібні листи металу; вікна; будівельники – згоріло пінопластове утеплення фасаду; будматеріали.

2

«Також родині потрібні молитви, бо вони ще досі не можуть отямитися від стресу та всі на ліках», – зазначають активісти.

3

Контактний телефон Наталії Ярош – 0679337639 Картковий рахунок «Приват Банку: 4731219100323298 (Ярош Наталія Богданівна).

Фото: Варта 1

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *