ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО загиблих серед українських воїнів немає, п’ятеро бійців отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, п’ятеро військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

26-12-777x437

Луганський напрямок

Вчора було відносно спокійно. Противник здійснив 3 короткотривалих обстріли в Станиці Луганській та Новозванівці.

Донецький напрямок

З 7 ранку противник почав обстріл наших позицій в Луганському. Уж в другій половині дня противник увів у дію бронетехніку та міномети. Загалом протягом доби ворожі обстріли на цих рубежах тривали з перервами не менше 7 годин.

Також окупанти порушували режим тиші майже по всьому горлівському периметру (ділянка фронту Зайцеве – Верхньоторецьке), проте там ситуація значно краща.

На південь від Верхньоторецького, зокрема в районі Авдіївки та Донецького аеропорту вчора було абсолютно спокійно, чого не спостерігалося вже кілька місяців.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 14 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

В Мар’їнці та околицях вчора було тихо. По одному ворожому обстрілу відбулося в Новотроїцькому та Старогнатівці. А ось на ділянці фронту Павлопіль – Широкине, як і раніше, дуже неспокійно. Як і до різдвяного перемир’я, ворог масово застосовує міномети, епізодично – гармати. Вчора ворог відкрив вогонь близько 10 години ранку, і він не стихав до пізнього вечора. По наших позиціях випущено близько 40 мін та кілька снарядів.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 16 ворожих обстрілів, зокрема 6 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *