ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальники Садового влаштували у мерії масове збіговисько

|

У стінах Львівської міської ради, зокрема, у сесійній залі, зібралися представники комунальних служб міста. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

1

Як писав Львівський портал, комунальників учора масово закликали приходити на сесію міської ради і вимагати прийняття бюджетних питань.

2

Так, за словами комунальників, вони не вийдуть з Ратуші, поки депутати не проголосують бюджету розвитку на 2017 рік. Також вони повідомляють, що до сесійної зали їх провів голова профкому. Працівники ЛКП повністю заблокували сесійну залу та два перших поверхи ради.

3

На питання, хто зараз займається прибиранням вулиць – комунальники мовчать. Так само і не відповідають на питання про те, хто попросив їх прийти сьогодні у мерію.

«Сьогодні прийшли громадські організації, народжені Революцією Гідності…Також є комунальники, яким треба платити за їх працю. Ми провели нараду і домовилися, що зараз ми сформуємо порядок  дениий і проголосуємо про врегулювання питання на «Сільмаші» і про створення контрольної депутатської комісії», –  намагався пояснити цей балаган міський голова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що сесія почалась у екстремальних умовах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *