ОСТАННІ НОВИНИ

Компенсацію за пільговий проїзд на Львівщині виплачуватимуть із районних бюджетів

|

Перевізникам компенсують витрати на перевезення пільговиків із міських та районних бюджетів Львівщини. Про це сьогодні, 26 грудня, на прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

пільговики

«На перший квартал, коли ще 100% не буде впроваджене питання монетизації, ми проговорили із головами районних державних адміністрацій, щоби відповідно до ухвали сесії Львівської обласної ради в бюджетах районів та міст Львівської області були передбачені кошти на відшкодування за пільговиків», – зазначив він.

«Ми вже мали дві зустрічі з перевізниками, які, власне, й ставлять питання стосовно компенсації за пільговий проїзд. Тому що у державному бюджеті ці обов’язки покладені на місцеві органи влади. Так прийнято закон, який доручає Кабміну виробити положення про монетизацію для пільгових перевезень. Минулого тижня я мав розмову із міністром соціальної політики Андрієм Ревою про те, що під час внесення такого нормативного документу на засідання Кабміну, ми претендуємо на те, щоби Львівщина була одним із перших регіонів, де буде впроваджена монетизація пільг на транспортному перевезенні. Це рішення підтримується і перевізниками, і депутатами обласної ради, і обладміністрацією», – розповів Олег Синютка.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *