ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині замість наметового містечка військові будують казарми за стандартами НАТО

|

В 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у селі Старичі на Львівщині, відбулася презентація масштабного проекту з нарощування казармено-житлового фонду. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі Міністерства оборони України.

unnamed

Як зазначив заступник начальника Центру по роботі з особовим складом підполковник Володимир Безбородов ідея відновлення казарм народилася ще до війни.

«Як тільки наш Центр розпочав підготовку військових спеціалістів за багатьма спеціальностями, відразу ж постало питання –  де розміщувати особовий склад: викладачів, інструкторів, обслуговуючий персонал і, звісно, курсантів? На перших порах нас виручали наметові містечка, однак з часом ми зрозуміли – аби навчання тривало успішно, необхідно створити належні умови для проживання. Саме тому, на початку цього року ми поставили собі за мету одне амбітне завдання – переселити людей до казарм якомога швидше», – наголосив офіцер.

unnamed-1

unnamed-3

Для того аби привести все до ладу оборонному відомству довелося вкласти майже 12,5 мільйонів гривень та найняти підрядну організацію. В казармі передбачено облаштування кімнат для командирського складу, класи підготовки, шістнадцяти кімнат особистої гігієни, майже трьох десятків кубриків тощо.

unnamed-4

Як зазначили представники Центру в таких будівлях проживатимуть військовослужбовці перемінного складу, які приїжджатимуть на навчання. Варто додати, що всередині є все необхідне для повноцінного відпочинку курсантів після важкого та насиченого дня.

unnamed-2

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *