ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові можуть не дати «новорічних» зарплат освітянам та медикам

|

У Львові можуть не виплати у повній мірі зарплат освітянам, медикам та двірникам, які мали виплати до Нового року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

зарплата

Як відзначив директор міського департаменту фінансової політики Олег Іщук, в ухвалі про бюджет закладено кошти для виплати заробітної плати двірникам, медикам, освітянам та працівникам «Львівелектротрансу».

«Зважаючи на те, що учорашню сесію зірвали і відповідну ухвалу не прийняли, ці категорії працівників можуть або не у повній мірі, або не усі отримати до кінця року кошти. Йдеться про 16,9 млн грн для виплати зарплати освітянам, 6,5 млн грн. – медикам, і 5,9 млн грн. – працівникам ЛКП «Львівелектротранс», а також 4 млн грн. – для виплати премії в розмірі 1626 грн кожному двірнику», – повідомили у ЛМР.

Окрім цього, якщо не прийняти бюджет до кінця цього року, то всі об’єкти, які планували відремонтувати чи облаштування наступного року, у січні будуть заблоковані. Відтак, неможливим буде проведення тендерів та укладання необхідних договорів.

Львівський портал повідомляв, що сесію міськради Львова перенесли на наступний тиждень. Відповідне рішення виголосив після майже двогодинної перерви секретар ради Анатолій Забарило.

Як відомо, вчорашнє сесійне засідання Львівської міської ради зривали двічі. Спочатку розлючені представники різних ГО та мешканці Білогорщі і Рясного увірвалися до сесійного залу, розмахуючи кулаками…Вдруге сесію зірвали ті ж активісти, коли депутати міської ради і міський голова не виконали їх умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *