На Стрийщині жінка відлупцювала знайомого по голові поліном

|

На Львівщині жінка побила односельця поліном. Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, між жінкою та її гостем раптово виник конфлікт, під час якого вона схопила дерев’яне поліно і нанесла потерпілому кілька ударів в область голови. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ліс

До Стрийського відділу поліції 20 грудня поступило повідомлення від лікаря-травматолога місцевої лікарні. Чоловік повідомив, що в їхній заклад за медичною допомогою звернувся 27-річний мешканець одного з сіл району. Лікарі діагностували у  чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану голови. Також встановлено, що потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетна 29-річна односельчанка потерпілого. Жінка розповіла, що того дня до неї зайшов знайомий. Між ними виникла сварка, під час якої вона схопила поліно і нанесла своєму гостеві кілька ударів по голові.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *