ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у ДТП загинув словак

|

У Сколівському районі автомобіль з’їхав з мосту та перекинувся. Водій загинув, пасажирка – у лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

дтп знак

Вчора, 21 грудня, близько 11:00 год. у селі Тухолька Сколівського району на автодорозі «Київ – Чоп» водій автомобіля «Шкода Октавія», 1986 року народження, громадянин Словаччини, рухаючись в напрямку міста Чоп, не впорався з керуванням, з’їхав з мосту та перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля загинув на місці події, а пасажирка автомобіля, 1982 року народження, жителька м. Луцьк, була госпіталізована до Сколівської ЦРЛ.

Тіло загиблого доправлено до моргу Сколівської ЦРЛ. Силами одного пожежно-рятувального віддання ДСНС у Львівській області надавалась допомога по деблокуванню тіла загиблого, затиснутого в автомобілі.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *